Støtteklubben ” Kongeå Rideklub`s venner”

Støtteklubbens formål er at skaffe økonomisk støtte til løsning af opgaver omkring ridesporten og dens udøvere i Kongeå Rideklub, samt yde hjælp ved arrangementer, stævner m.m

Hvem er vi?
Vi er en støtteklub til Kongeå Rideklub.
Vores vigtigste opgave er at fremme det sociale liv i klubben for såvel børn, som voksne. Al arbejdskraft er frivillig.

Støtteklubbens medlemmer består i 2019 af Trine Lynddal, Mette Bern, Henriette Thomsen og Signe Rogn Petersen.

Hvad vil vi gerne?
Vi arrangerer bankospil og spændende klubaftener, samt holder cafeteriet åbent i forbindelse med stævner og arrangementer.

Hvad koster det dig?
Et medlemskab af Støtteforeningen, som koster 100 kr. pr. person pr. år.
Dit medlemskab kan tegnes i cafeteriet ved forskellige arrangementer eller stævner, hvor du ved samme lejlighed får udleveret dit medlemsnummer.
Ellers kan du kontakte en person fra støtteklubben, og vi vil hurtigst muligt sørge for, at du/I får jeres medlemskort.

Kan jeg også støtte på andre måder?
Ja, det kan du! Ved at huske at Støtteforeningen har brug for gaver/effekter til meget forskelligt! Blandt andet til tombola, banko og til stævner, SÅ har du enten via dit firma, arbejde eller på anden måde mulighed for at være Støtteforeningen behjælpelig, tager vi meget gerne imod

Desuden har vi brug for din hjælp ved stævner og andre arrangementer, SÅ hold øje med vores opslag, hvor du kan skrive dig på!

Er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte en person fra støtteforeningen.
Der vil hvert år i december trækkes gevinster på 3-5 medlemsnumre.

Støt Kongeå Rideklub`s Venner - Vi støtter Kongeå Rideklub og dermed dig, dit barn, barnebarn, søster eller bror!