Præsentation af elevheste og ponyer
 
 
Lurifax:
Født i 2004. Lurifax er vores mindste pony og bruges hovedsalig til lørdagsridning. Lurifax er god til at blive trukket. Skal man ride ham alene, skal man være lidt øvet da han ellers stopper op og ikke vil gå. Lurifax er en lille udbryderkonge, så man ser ham ofte græsse rundt på foldene sammen med de store heste, fordi han ofte løber under hegnet. Han løber dog aldrig hjemmefra. Lurifax er super sød i stalden og alle kan omgås ham.
 
 
 
Thor:  
Født i 2009. Thor er vores yngste pony. Thor er en lille frisk pony, som altid er frisk på en god galop. Thor går endnu ikke med de helt små ryttere, da han er lidt for frisk. Thor elsker at springe og nyder også gerne en tur i skoven. Thor er meget omgængelig i stalden og elsker at blive striglet og snakket med.
 
Leika:
Født i 2004. Leika kan gå med alle ryttere. Leika er en frisk pony og vil gerne gå fremad, men laver ikke ballade. Leika har en lidt frisk galop, men bliver stille og rolig bedre til at galopere langsomt. Leika elsker at springe og vil også gerne en tur i skoven. Hun er rigtig sød i stalden og kan håndteres af absolut alle.
 
Morgan:
Født i 2004. Morgan er en pony der kan rides af alle. Han kan dog være lidt doven, man kan derfor fint have en pisk med på ham. Morgan kan gå med helt begyndere. Morgan kan godt lide at springe samt en tur i skoven. Morgan kan håndteres af alle børn i stalden, han er dog lidt bange for mænd, dyrlæger og smede.
 
Mika:
Født 2005. Mika er en sød pony, som kan gå med alle ryttere. Hun er lidt stærk og har en frisk galop, men laver aldrig ballade. Mika kan godt lide at springe små spring og tager gerne en tur i skoven, hvor hun går forrest. Mika er super sød i stalden og kan håndteres af alle.      
 
Celine:
Født i 2006. Celine er en rigtig sød pony, som kan gå med alle. Hun kan også lidt dressur. Celine elsker at lave noget og bliver aldrig træt. Celine elsker at springe og er ganske god til det. Celine minder en del om Mika i udseende, men man kan altid kigge på pandelokken, som er kortere end Mikas. Celine er meget omgængelig i stalden og kan håndteres af alle.
 
Fie:
Født i 2004. Fie er vores største hest, hun er omkring 162 cm. Fie er ikke så rutineret i baneridning og bliver derfor hovedsalig redet af øvede ryttere. Fie kan godt lide at springe, men har ikke så meget erfaring endnu. Fie kan blive lidt stresset, hvis der er meget uro omkring hende, men ellers er hun en rigtig sød hest. Fie er sød i stalden, men er ikke så god til at være alene.
 
Diesel:
Født i 2004. Diesel kan gå med alle ryttere, men kan drille de små lidt hvis de ikke har en pisk med. Diesel kan godt lide at springe små spring, samt ture i skoven. Diesel bærer maske på banen om sommeren, da hun er meget følsom overfor små dyr. Diesel er meget omgængelig i stalden og kan håndteres af alle.