Præsentation af elevheste og ponyer
 
 
Asterix:

Født i 2006. Asterix er købt til rideklubben i januar 2020. Han er en stor og stærk oldenburg vallak, med et helt fantastisk temperement.         
 
 
 
Thor:  
Født i 2009. Thor er vores yngste pony. Thor er en lille frisk pony, som altid er frisk på en god galop. Thor går endnu ikke med de helt små ryttere, da han er lidt for frisk. Thor elsker at springe og nyder også gerne en tur i skoven. Thor er meget omgængelig i stalden og elsker at blive striglet og snakket med.
 
Knæk Fjordvang:
Knæk er en dejlig frisk, men meget velopdraget og mild fyr, som klubben har lånt. Han er stræk og god, og allerede efter hans første uge på KÅR var der venteliste på at få halvpart på ham. Han er en ombejlet herre. Knæk kan gå dressur, springe, er fantastisk på tur i skoven og kan desuden køres for vogn.
 

 
Mika:
Født 2005. Mika er en sød pony, som kan gå med alle ryttere. Hun er lidt stærk og har en frisk galop, men laver aldrig ballade. Mika kan godt lide at springe små spring og tager gerne en tur i skoven, hvor hun går forrest. Mika er super sød i stalden og kan håndteres af alle.  

 

Mika er blevet pensioneret  

 
Celine:
Født i 2006. Celine er en rigtig sød pony, som kan gå med alle. Hun kan også lidt dressur. Celine elsker at lave noget og bliver aldrig træt. Celine elsker at springe og er ganske god til det. Celine minder en del om Mika i udseende, men man kan altid kigge på pandelokken, som er kortere end Mikas. Celine er meget omgængelig i stalden og kan håndteres af alle.
 
Fie:
Født i 2004. Fie er vores største hest, hun er omkring 162 cm. Fie er ikke så rutineret i baneridning og bliver derfor hovedsalig redet af øvede ryttere. Fie kan godt lide at springe, men har ikke så meget erfaring endnu. Fie kan blive lidt stresset, hvis der er meget uro omkring hende, men ellers er hun en rigtig sød hest. Fie er sød i stalden, men er ikke så god til at være alene.
 
Diesel:
Født i 2004. Diesel kan gå med alle ryttere, men kan drille de små lidt hvis de ikke har en pisk med. Diesel kan godt lide at springe små spring, samt ture i skoven. Diesel bærer maske på banen om sommeren, da hun er meget følsom overfor små dyr. Diesel er meget omgængelig i stalden og kan håndteres af alle.
 
 
 
 
 

 
  


 


 


 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram