Vejledning i klubmodul

– sådan melder du dig ind i rideklubben og til undervisning i KÅR´s klubmodul J

Find klubmodul via klubbens hjemmeside: kongeaa-rideklub.dk

Klik på fanen ”medlemskab/holdtilmelding” i den orange bjælke, øverst til venstre.

Klik på fanen ”medlemskab/holdtilmelding” i den orange bjælke, øverst til venstre.

Hvis du ønsker at tilmelde undervisning på et hverdagshold:

• Vælg først ”Medlemskab” – her bliver du bedt om at logge ind, hvis du allerede har en profil eller oprette ny profil. Du skal betale årligt medlemskab for at gå til rideundervisning.

• Vælg dernæst ”Elevrytter facilitetskort”, tilmeld og betal/registrer kreditkort. Dette betales halvårligt og følger kalenderåret.

• Vælg derefter ”Kontingent undervisning” og find det aktuelle/ønskede hold ved at scrolle ned på siden. Her tilmelder du dig det aktuelle hold.

Hvis du ønsker at tilmelde undervisning på lørdagshold:

• Vælg først ”Medlemskab” – her bliver du bedt om at logge ind, hvis du allerede har en profil eller oprette ny profil. Du skal betale årligt medlemskab for at gå til rideundervising.

• Vælg derefter ”Kontingent undervisning” – vælg lørdagshold, scroll ned ad på siden. Tilmeld og registrer kreditkort for betaling, så sker betalingen automatisk fremover, indtil du aktivt afmelder igen, hvis du ønsker at ophøre undervisning. Vær opmærksom på opsigelsesvarsel, som er løbende måned plus 30 dage.

• På lørdagsholdene er elevrytter facilitetskort ikke påkrævet.

Ved spørgsmål: kontakt klubbens kassér Pia Juul på mail: kaar@csbilsyn.dk

Det er ligeledes muligt at møde Pia i rytterstuen sidste mandag i hver måned fra kl. 16.30 – 17.30.